Akkreditált pedagógus továbbképzések

30 órás akkreditált továbbképzéseinken a résztvevő pedagógus szakemberek komplex képet kaphatnak egy-egy témával, területtel kapcsolatban és olyan eszközökre tehetnek szert, melyek segítségükre lehetnek mindennapi munkájuk során is.

Rólunk - ismerd meg a Mindwell Pszichológiai Központ szakmai csapatát!

Kamasz-balansz

Kamaszokat tanító pedagógus vagy és úgy érzed, kihívás kiigazodnod ezen a korosztályon? Szívesen megtudnál többet a serdülőkori problémákról, és arról, hogyan segítheted diákjaidat ezek kezelésében? Szeretnéd bővíteni az eszköztáradat pedagógusként? Jelentkezz 30 órás akkreditált továbbképzésünkre!

A képzés időpontjai: 2024. április 18. (csütörtök) – április 19. (péntek) – április 20. (szombat), mindennap 9.00-17.45 óra között

🌍 A képzés helyszíne: Mindwell Pszichológiai Központ, Budapest 1122, Goldmark Károly utca 3. fszt. 1.

Csoportfoglalkozás a Mindwell Pszichológiai Központban

Pozitív nevelési praktikák

Óvodás vagy kisiskolás gyermekekkel foglalkozó pedagógusként nehéz kezelned az indulatosabb gyerekeket? Érdekel, mik állhatnak a viselkedési problémák hátterében, és bővítenéd az ezek kezelésével kapcsolatos eszköztárad? Szeretnéd, ha az általad vezetett gyermekközösségben egy támogató, bántalmazás-mentes légkör alakulna ki? Jelentkezz 30 órás akkreditált továbbképzésünkre!

A képzés időpontjai: 2024. április 26. (péntek) – április 27. (szombat) és 2024. május 1. (szerda), mindennap 9.00-17.45 óra között

🌍 A képzés helyszíne: Mindwell Pszichológiai Központ, Budapest 1122, Goldmark Károly utca 3. fszt. 1.