Szolgáltatások

Kiváló szakembereink és személyre szabott pszichológiai szolgáltatásainkkal folyamatos és gyors segítséget nyújtunk a hozzánk forduló családoknak és azok tagjainak – legyen szó gyerekekről, felnőttekről, párokról -, lelki és önismereti kérdésekben.

Szolgáltatásaink személyesen vagy online is elérhetők.

Egyéni tanácsadás

Szülőkonzultáció

A szülőkonzultáció egy olyan folyamat, aminek során a pszichológus szakember és a szülők közötti együttműködésben célul tűzik ki a gyermekek nevelésének támogatását és a családi harmónia megteremtését.

Gyermekkonzultáció

A gyermek nevelése során számos olyan nehézség, kihívás merülhet fel, ami minden próbálkozás ellenére is tartósan jelen van, a gyermek pedig nem tudja megfogalmazni érzéseit.

Felnőtt tanácsadás és konzultáció

Mindannyiunk életében vannak időszakok, amikor úgy érezzük, nem tudjuk irányítani sorsunkat, csak sodródunk. Olykor ezek megoldására hiába törekszünk egyedül, a család vagy a barátok segítségével.

Párterápia

A párterápia többféle módszert alkalmazva támogatja a párokat a kapcsolatukban megjelenő, az együttélésüket terhelő problémák beazonosításában, a kiváltó okok megértésében és megoldásában.

Kamasz és fiatal felnőtt konzultáció

A kamaszoknak és a fiatal felnőtteknek szóló pszichológiai tanácsadás, konzultáció segítséget nyújt az életmódváltás, az új feladatokkal járó felelősségek elfogadásában, az egyéni út és célok meghatározásában.

Családterápia

A családterápia többféle módszert alkalmazva támogatja a családokat és a családon belüli kapcsolatokat az együttélésüket terhelő problémák beazonosításában éppúgy, mint  a kiváltó okok megértésében és megoldásában.