Szolgáltatások

Komplex pszichológiai szolgáltatásokkal várjuk a gyerekeket, kamaszokat, fiatal felnőtteket és családjaikat, valamint a párokat is! Magasan képzett, tapasztalt szakembereink egyéni és csoportos konzultációkkal, tanácsadásokkal segíthetnek.

Szolgáltatásaink személyesen vagy online is elérhetők.
Egyes szolgáltatásainkat angol nyelven is igénybe veheted, a részletekről az Árak menüpontban tájékozódhatsz.

Egyéni tanácsadás

Szülőkonzultáció

A szülőkonzultáció egy olyan folyamat, aminek során a pszichológus szakember és a szülők közötti együttműködésben célul tűzik ki a gyermekek nevelésének támogatását és a családi harmónia megteremtését.

Gyermekkonzultáció

A gyermek nevelése során számos olyan nehézség, kihívás merülhet fel, ami minden próbálkozás ellenére is tartósan jelen van, a gyermek pedig nem tudja megfogalmazni érzéseit.

Felnőtt tanácsadás és konzultáció

Mindannyiunk életében vannak időszakok, amikor úgy érezzük, nem tudjuk irányítani sorsunkat, csak sodródunk. Olykor ezek megoldására hiába törekszünk egyedül, a család vagy a barátok segítségével.

Párterápia

A párterápia többféle módszert alkalmazva támogatja a párokat a kapcsolatukban megjelenő, az együttélésüket terhelő problémák beazonosításában, a kiváltó okok megértésében és megoldásában.

Kamasz és fiatal felnőtt konzultáció

A kamaszoknak és a fiatal felnőtteknek szóló pszichológiai tanácsadás, konzultáció segítséget nyújt az életmódváltás, az új feladatokkal járó felelősségek elfogadásában, az egyéni út és célok meghatározásában.