Túlélőkészlet friss iskolapszichológus szakembereknek

Workshop iskolapszichológus és más szakembereknek – és a téma iránt érdeklődő laikusoknak is

Túlélőkészlet friss iskolapszichológus szakembereknek

Hogy milyen iskolapszichológus szakembernek lenni? Izgalmas, színes és inspiráló, ám sokszor nehéz és olykor bizonytalanságokkal teli is. Csatlakozz hozzánk 2023. december 9-én, szombaton 9:00-13:00 között ezen az izgalmas és inspiráló workshopon, ahol mélyebben megismerheted az iskolapszichológia világát.

Miről lesz szó a Túlélőkészlet friss iskolapszichológus szakembereknek workshopon?

Közösen elmerülünk a pályaidentitás kérdéseiben, felfedezzük az önmarketing – más néven personal branding – rejtelmeit, és kitérünk a hatékony csoportfoglalkozások tervezésére is. Célunk a pályakezdő szakemberek támogatása tudásunk és tapasztalataink átadásával!

Hiszünk benne, hogy a közösség támogató ereje, a sikerek, kihívások megosztása, az interaktív eszmecsere és gyakorlatok segítségével fejlődhetnek igazán a szakmai készségeink és az önbizalmunk is!

Ha kíváncsi vagy hogyan hozhatod ki magadból a legtöbbet, és hogyan válhatsz még sikeresebbé ezen a pályán, várunk téged is sok-sok gyakorlattal és támogató energiával! Azokat az érdeklődőket is szeretettel várjuk, akik maguk ugyan nem iskolapszichológus szakemberek, de szívesen elmerülnek mélyebben ebben a témában.