Felnőtt tanácsadás és konzultáció

Egyéni tanácsadás

Mire jó a felnőtt tanácsadás és konzultáció?

Mindannyiunk életében vannak időszakok, amikor úgy érezzük, nem tudjuk irányítani sorsunkat, csak sodródunk és így a frusztrációnk egyre nagyobb méretet ölt. Lehetnek olyan elakadásaink, kétségeink, melyek megoldására hiába törekszünk egyedül, a család vagy a barátok segítségével.

Magasan képzett és tapasztalt pszichológus szakembereink ezekben a helyzetekben nyújthatnak segítséget abban, hogy a szituációból fakadó jelentkező érzelmi, kapcsolati nehézségeket, elakadásokat és az ezeket kísérő testi tüneteket felismerjük, megértsük és kezeljük. Meggyőződésünk, hogy mindenki élhet kiegyensúlyozottabb életet, ha elkötelezi magát a változás mellett.

A felnőtt tanácsadás és konzultáció során a pszichológus szakember vezetésével a pszichológiai-, karrier- vagy akár az életmód témakörére is kiterjedően lehetséges a problémák és azok kiváltó okainak feltárása, majd azok megoldásának megtalálása. Nem utolsósorban az is cél a folyamat során, hogy a kliens életvezetési készségeit is fejlesszük, így jó eséllyel hasonló problémák újra nem, vagy csak átmeneti és megoldható jelleggel merülhetnek fel.